14. januar 2017

Chez Michel

Chez Michel er et mobilt pizzeria koncept hvor vi bager pizzaer i et brændefyret stenovn. Pizzaovnen er indrettet i en ombygget hestetrailer. Det mobile koncept gør at vi kan rykke ud til alle mulige slags arrangementer, konfirmationer, firma events, markedsdage, natmad til bryllupper  o.l. Traileren kan evt også kombineres med min egen produceret italiensk is, som kendes som De Fire Istider.

Ovnen som bor på traileren er bygget efter italiensk tradition. Den bliver fyret op med brænde og bager ved ca. 400 grader. Det betyder at en klassisk pizza bliver bagt på ca. 2 minutter.

Maden: Mit ønske er at samle det bedste fra alverdens gode pizzeriaer og komme med mit bud på hvordan gode pizzaer kan smage og se ud. Dog kan jeg ikke løbe fra min forkærlighed til den italienske måde at tænke mad og lave pizzaer: her bruges få men dog kun de bedste råvarer. Jeg vil dog også gerne inddrage andre madtraditioner hvor man bruger den brændefyret stenovns egenskaber.

Økologi: Som udgangspunkt er det for mig naturligt med det økologiske valg. Jeg har været beskæftiget med økologi i 28 år, derfor ligger det til lige til højre benet for mig at tænke i disse baner. Jeg ved dog med mine mange års erfaringer indenfor fødevarebranchen at alt ikke kan eller ikke altid kan skaffes i en økologisk kvalitet. Jeg ønsker heller ikke at gå på kompromis med den mad jeg producerer. Som udgangspunkt vil mel, gær, tomater,  alm. mozarella, parmesan, olivenolie, de grillede artiskokker m..m være økologiske. Der vil dog være nogle produkter hvos jeg kan tvinges ud i at vælge en ikke økologisk løsning. Det kan f.eks. være at jeg ikke kan skaffe øko basilikum hver uge, eller en chorizo pølse i tilfredsstillende kvalitet.

X