20. marts 2017

Priser – ved arrangementer

Vi kommer gerne til al slags fester, kon/nonfimation, natmad til bryllup o.l., firmaevent, personalefest osv.osv.

Grundprincippet er at vi kommer ud til jer, ruller ovnen ud og tænder op og ca 2 timer senere er vi klar til at bage i lange baner.

Udvalget: Når I holder fest kommer vi med festklædte pizzaer.. vi kæler for de gode råvarer. Der bliver ikke sparet på den gode friske mozzarella, de grillede artiskokker, parmaskinken og hvad vi nu finder på af delikatesser. Er festen mere ungdomsorienteret kan udvalget også drejes mod spændende chorizoer, skinker o.l.

Serveringen: Vi bager 4-5 pizzaer ad gangen. Og der går 7-8 min. mellem hver hold pizzaer. Pizzaerne bliver delt i 6 og serveret på skærebrætte, som I afhenter ved traileren. I skal derfor sørge for at i eller nogle hjælpere løbende afhenter ved pizzavognen.  Vi bager løs indtil alle er mætte, dog højst i ca. 2 timer. Afhængigt af arrangementets størrelse bager vi 30-45 pizzaer i timen.

Isen: Jeg har været italiensk-is producent siden 2004. Jeg laver, i al beskedenhed meget god is. Bagenden af varevognen er indrettet som iskiosk, hvorfra vi serverer desserten. Vi medbringer et udvalg af 6 forskellige slags is som serveres i vafler eller isbægre. I behøver derfor ikke at tænke på tallerken eller bestik.                                                                              Med få undtagelser er isen 100% økologisk. Du kan læse mere om isen på De Fire Istider

Priser: Priserne er gældende fra 1 januar 2022 frem til 31 december 2022.

Kun pizza:

Starter ved 40 personer *:  205,- pr. person. Ad libitum dog i højst 2 timer. *antal voksne gæster eller også mindst 8200,-

Pizza og is:                                                                                                                     

Ved 30-39 gæster*: 240,- pr. person.                                                                           * antal voksne gæster eller også mindst 7200,-                                               Obs: I højsæsonen maj, juni, juli og august kører vi ikke ud til arrangementer for under 40 personer.

Ved 40 gæster og flere* : 220,- pr. person. Ad libitum dog i højst 2 timer. *antal voksne gæster eller også mindst 8800,-

Børn: Børn under 2 år er gratis.   2  op til 8 år: 85,-    9 til op til 14 år: 150,-

Nb. Ved arrangementer i højsæsonen som afholdes 30 – 75 km  fra Hjortshøj kører vi  kun til arrangementer med mindst 45 kuverter og kun “pizza og is”. Eller svarende til 9900,-

Ved arrangementer i højsæsonen som afholdes længere end 75 km  fra Hjortshøj kører vi  kun til arrangementer med mindst 50 kuverter og kun “pizza og is” eller svarende til 11000,-

Vi kører kun til arrangementer indenfor en radius på 100km. fra Hjortshøj.

Vi medbringer skærebrætte som hele pizzaen serveres på før uddeling. Vi medbringer også køkkenrulle og små paptallerkener. Ingen bestik. I står selv for alm. tallerkner og bestik.

Kørsel: I prisen er indregnet kørsel i et radius af 30 km. fra Hjortshøj. Derefter påregnes kørsel, 4,- pr. km. (hver vej).

Krav til traileren: Jeg kommer med en tung trailer og en følsom ovn. Jeg kan ikke bakke vognen op og ned af høje fortovskante, eller kringle den om smalle hjørner idet traileren kører på 4 hjul .  Den kan ikke vendes ved håndkraft, kun hvad jeg kan klare med varevognen. Jeg parkerer ikke vognen på græs med mindre der er tørt bund. Og selvfølgeligt så plant som muligt. Jeg har brug for adgang til 230w, 3 benet stik, og adgang til at kunne hente en spand vand.

 Corona og afbestillingsgebyr:

Lidt klog af sidste års mange aflysninger ser jeg mig nødsaget til at indføre en aflysningspolitik. Sidste år var der lidt kompensation at hente som et plaster på såret, det kunne dog langtfra dække den forventede indtjening.

Derfor vil gebyret ved afbestilling af et arrangement mindre end 1 mdr før afholdelse af arrangementet være på 2000,-

Hvis aflysningen bunder i den nuværende corona situation og at der til den tid findes kompensationsordninger vil beløbet ikke blive opkrævet eller også betalt tilbage på et senere tidspunkt.

X