20. marts 2017

Priser – ved arrangementer

Vi kommer gerne til al slags fester, kon/nonfimation, natmad til bryllup o.l., firmaevent, personalefest osv.osv.

Grundprincippet er at vi kommer ud til jer, ruller ovnen ud og tænder op og ca 2 timer senere er vi klar til at bage i lange baner.

Udvalget: Når I holder fest kommer vi med festklædte pizzaer.. vi kæler for de gode råvarer. Der bliver ikke sparet på den gode friske mozzarella, de grillede artiskokker, parmaskinken og hvad vi nu finder på af delikatesser. Er festen mere ungdomsorienteret kan udvalget også drejes mod spændende chorizoer, skinker o.l.

Serveringen: Vi vil/kan ikke stå med færdiglavede pizzaer på een gang. Tanken er at jeg og mine medhjælper sørger for at vi hele tiden har pizzaer klar til servering. Pizzaerne bliver delt i 6 og serveret på skærebrætte, afhentet ved traileren. Når vi er på er vi på… forstået således at I sørger for at nogen afhenter pizzaerne efterhånden som de er bagte og skærer dem ud.  Vi bager løs indtil alle er mætte, dog højst i ca.2 timer.

Isen: Jeg har været italiensk-is producent siden 2004. Jeg laver, i al beskendenhed meget god is. Ved pizzaarrangementer har vi mulighed for at medbringe en isfryser, hvorfa vi kan servere deserten. Vi medbringer et udvalg af 6 forskellige slags is som serveres i vafler eller isbægre. Med få undtagelser er isen 100% økologisk. Du kan læse mere om isen på De Fire Istider

Priser: Priserne er gældende fra 1 januar 2019 frem til 31 dec. 2019.

Kun pizza: (starter ved 40 personer) :

Ved 40 gæster og flere, 175,- pr. person. Ad libitum dog i højst 2 timer.

Pizza og is:

Ved 30-39 gæster, 210,- pr. person.

Ved 40 gæster og flere, 195,- pr. person.

Nb. Ved arrangementer som afholdes længere end 30 km. fra Hjortshøj kører vi vi kun til arrangementer med min. 40 kuverter og kun “pizza og is”.                                                                                       Som udgangspunkt bliver vi i Jylland. Kun ved større arrangementer kan det komme på tale at forlade fastlandet. Men spørg gerne.

Vi medbringer skærebrætte som hele pizzaen serveres på før uddeling. Vi medbringer også køkkenrulle og små paptallerkener. Ingen bestik. I står selv for alm. tallerkner og bestik.

Kørsel: I prisen er indregnet kørsel i et radius af 30 km. fra Hjortshøj. Derefter påregnes kørsel, 4,- pr. km. (hver vej).

Krav til traileren: Jeg kommer med en tung trailer og en følsom ovn. Jeg kan ikke bakke vognen op og ned af skarpe fortovskante, eller kringle den om smalle hjørner idet traileren kører på boogeyhjul.  Den kan ikke vendes ved håndkraft, kun hvad jeg kan klare med varevognen. Jeg parkerer ikke vognen på græs med mindre der er tørt bund. Og selvfølgeligt så plant som muligt. Jeg har brug for adgang til 230w, 3 benet stik, og adgang til at hente en spand vand.

 

X